Aktywne Wpisy
restofme +628
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
daeun +82
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
#komputery #internet #backup #it #informatyka
#pytanie
A wiesz może czy gdyby ktoś mógł mieć dostęp do takiego archiwum zaszyfrowanego AES256 i z hasłem to mógłby je w jakiś sposób odszyfrować i podejrzeć?
https://wykop.pl/wpis/55270767/
@cotozazycie: jeśli ma hasło użyte do szyfrowania - tak, jeśli hasło jest proste/krótkie - kwestia czasu, w innych przypadkach oprócz używania programów do szyfrowania z wadliwie zaimplementowanym aesem - raczej odszyfrowanie przez najbliższe kilkanaście-kilkadziesiąt lat nie będzie możliwe
Tworzę archiwum programem 7zip ustawiając opcje jak w załączeniu. OK?
@mp107
Dobrze wiedzieć. Drugą kopię robię na Teraboxie gdzie jest 1TB za darmo. Choć pomimo założenia konta z linku polecającego nie dostałem tych 1TB a jedynie 220GB. Muszę jeszcze to sprawdzić.
Serio, obecnie talerzowiec 2TB to nie aż tak dużo. Nie ma co żydzić na każdym kroku tylko poprawnie zabezpieczyć swoje dane na przyszłość, a nic nie jest tak pewne jak fizyczna kopia zapasowa która jest