Aktywne Wpisy
dantealghieri +16
plusikdziczku +218
Mmm paczka w sobotę. Za co kocham Polskę? Za InPost, za Blik, za szybki i tani internet mobilny oraz stacjonarny. Niby żadne rewolucyjne odkrycia ale sprawiają, że życie jest lepsze
#inpost
#inpost
Jak mnie śmieszą te robaki co się #!$%@?ą do wszystkiego i szukają problemu zawsze. SUV niedobry bo opór powietrza za duży xD W życiu mam tylko jedno kryterium doboru auta - ma mi się podobać. Mam go "chcieć". I wali mnie ile pali, jakie ma opory itd. Po prostu szkoda mi życia na jeżdżenie czymś co mi nie pasi. Jeśli mam za to zapłacić te parę stów więcej na stacji co miesiąc? Fine with me. Nie jestem krezusem ale jestem gotów zapłacić tą cenę. I to nie tylko finansową. Wiem dobrze że jak sobie kupię MX-5 to już roweru tam nie przewiozę a i w zimie na śniegu może być problem. No i #!$%@?, YOLO. Przynajmniej jak wsiadam to mi się gęba śmieje bo jestem tam gdzie mam być. Głównie ból dupy mają udomowione Janusze z Passatem w kombi bo wiedzą że nigdy nie żyli xD
No dobra xD, to słuchaj tego. Jak chcesz duże auto klasy D, które nie jest SUVem i nie jest marką premium, to masz obecnie w Europie zajebiście duży problem, bo możesz wybierać spośród 4 modeli xD. Kiedyś było więcej, ale Mazdy 6 już nie produkują, podobnie Forda Mondeo czy nawet Kii Optimy.
- Superb/Passat od VAGa
- Toyota Camry
- Opel Insignia
- Peugeot
No to spoko, jak ty nie chcesz, to trzeba #!$%@? gównoposty na ludzi, którzy chcą mieć jakiś wybór.
No spoko. I co masz im sensownego do powiedzenia jak im się te SUVy nie podobają? Że mają się zacząć podobać albo niech sobie jeżdżą rowerem?
Próbuje jakikolwiek sensowny wniosek wyciągnąć z twojego posta, ale nic nie jestem w stanie xD.
Porada godna krawaciarza w korpo - nie narzekaj, konsumuj nasz produkt, my wiemy lepiej co ci się ma podobać xD. Ty tak na serio?
SUVy to moda, która za kilkanascie lat pewnie przeminie i wrócą sedany.
SUV to radość z życia, nieźle ci marketingowcy #!$%@? w bani xDDDD