Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 18cm i wcale nie dziwie się większości mężczyznom, że są zakompleksieni na tym punkcie, jak mają mniejsze xD Serio, takie 18cm wcale wrażenia nie robi na bardziej muskularnym i wyższym mężczyźnie, po prostu zwykła pała. Oczywiście laska mówi, że duża i spoko to podbija ego, ale sam chciałbym mieć takie 20-21cm, to bym mógł powiedzieć, że mam konkretne kopyto. A jakbym tak dobił do 98-100kg jakie kiedyś chce, to już w ogóle nie będzie robić wrażenia moje 18.
Nie wyobrażam sobie mieć jakieś 14-15cm a to są przecież całkiem normalne rozmiary patrząc na średnią. Sam bym szukał murzyna na miejscu polek xD
#p---s #blackpill #s--s #zwiazki #p0lka taguje tak z d--y co mi przyszło do głowy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Serio, takie 18cm wcale wrażenia nie robi na bardziej muskularnym i wyższym mężczyźnie

@mirko_anonim: tymczasem chudy oski z bujną czupryną rucha płodne juleczki swoim mikrusem 16cm aż furczy a ty walisz konia pisząc anonima na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @WyzwolonaPodrozniczka
chcą chcą i grzecznie proszą, takiego w buzi chce mieć każda i nie mów, że nie kochanie. moja pierwsza, gdy wyjęła mi go ze spodni to powiedziała tylko wow jaki wielki, sama połknęła nawet nic nie mówiłem
to działa na waszą psychikę jak facet ma fajny sprzęt

• Odpowiedz
14-15cm a to są przecież całkiem normalne rozmiary patrząc na średnią

@mirko_anonim:

że co? 14-15 cm w stójce to nawet nie jest mikrus. To atrapa łechtaczki. Posiadacz czegoś takiego powinien zastanowić się, czy jest mężczyzną i dla satysfakcji powinien rozważyć przejście na pasywny homoseksualizm (koniecznie z płynem doodbytnicznym Enema) albo przejść operację zmiany płci. A średnia jest zaniżana, prawdopodobnie przez to, aby ludzie nie popadali w zaburzenia psychiczne, nie popełniali samobójstw, żeby gospodarka się nie zawaliła. #pdk No chyba, że w zwisie to 14-15 cm, to nie ma tematu.
Twoje 18 cm (7.5 cala) już łapią się w tabeli,
spiegelglas - >14-15cm a to są przecież całkiem normalne rozmiary patrząc na średnią
...

źródło: 53d52a9805915_-_penis-chart-de

Pobierz
  • Odpowiedz