Wpis z mikrobloga

via Android
  • 13
@Wizun Od tych węgli chyba wzrok siada bo są orzechy na talerzu ( ͡º ͜ʖ͡º) Boczku astronomiczna ilość 80g. Jem mało mięsa na keto, nie jestem z tych co zra karkówki codziennie.
  • Odpowiedz
@Lanza: nie przyjrzałem się bo z tel patrzę. Faktycznie są pekany. Jakby u większości tak keto wyglądało to by nie było jeszcze tak źle.
I to jest właśnie to co pisze. Dlaczego jeśli keto to tylko śródziemnomorskie, ale wtedy nie byloby tyłu szamanów i wyznawców. Tylko na keto by siedzieli faktycznie ci którzy tego potrzebują, lubią.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@Sarza01 Posypane jest oregano dużą ilością. Boczku nie obwijam bo mi nie smakuje potem. z jednej strony spieczony a z drugiej taki flak. Lubię bekon w formie bardziej jak chipsy niż galareta :) A czemu proste? Bo moje jedzenie ma być proste, szybkie i smaczne. Nie jestem fanem brandzlowania się w kuchni niewiadomo ile żeby potem to zjeść w 5min :)
  • Odpowiedz
@Lanza jak chcesz zrobić crispy becon na patelni to zawsze kładź na zimna i dopiero odpal ogień. Ludzie często robią odwrotnie i się przypala wtedy. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz