Aktywne Wpisy
3x32 +31
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
Koziom +198
#warszawa #ztmwarszawa
Mam tylko nadzieję, że nie za dużo, bo raczej mało kogo takie coś przekona do porzucenia samochodu.
Komentarz usunięty przez autora
@5mek: a co jeszcze?
@5mek: a co jeszcze?
@Felonious_Gru: Oc, naprawy, parkowanie
@kaaban: a co jest kosztem darmowego parkingu? Kalkulator to uwzględnia
@kaaban: ty masz problem, że mi wygodniej autem xD
@kaaban: masz jakąś fajną ubezpieczalnię, ktora da mi rabat na OC bo jeżdżę do pracy autobusem zamiast samochodem?
@Felonious_Gru: w transporcie miejskim o to chodzi, ze jak dobrze dziala to tego auta wcale nie potrzeba. A nawet jak go masz i malo jezdzisz to mniejsze koszty eksploatacyjne. Liczenie tylko kosztow paliwa jest jak mierzenie dlugosci penisa razem z kregoslupem ¯\_(ツ)_/¯
Mniej niż 2 stówy na paliwo to uczciwa cena za przemieszczanie się w warunkach godnych człowieka.
@kaaban: ty masz problem, że mi wygodniej autem xD
@Felonious_Gru: tak, mam z tym problem
Ale dalej nie odpowiedziałeś na pytanie: co dokładnie ci przeszkadza, że autobus nie jedzie spod twoich drzwi?
@kaaban: a co jest kosztem darmowego parkingu? Kalkulator to uwzględnia
@Felonious_Gru: Nie ma czegoś takiego jak darmowy parking, tak samo ja nie ma darmowych obiadów, zasiłków, etx