Wpis z mikrobloga

@lktr1: W piekarniku ciężko sie suszy bo łatwo przypalić i przesuszyć, wtedy wyjdą Ci gorzkie tak samo jak suszone w piekarniku pomidory. Najlepiej w sumie nałożyć na sznurek i podwiesić na położonej na najwyższym miejscu kratce tak zeby niczego nie dotykały tylko sobie dyndały w powietrzu, wtedy max 70 stopni + termoobieg i uchylone lekko drzwiczki i jakos idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niewiemja: sluchaj a nie lepiej zrobic tak ze przywiazac papryczki do jakiegos sznurka, przywiazac sznurki od dolu do rusztu co drugie zeberko i zainstalowac ruszt na samej gorze tak aby wszystkie papryczki wisialy?
sluchaj a nie lepiej zrobic tak ze przywiazac papryczki do jakiegos sznurka, przywiazac sznurki od dolu do rusztu co drugie zeberko i zainstalowac ruszt na samej gorze tak aby wszystkie papryczki wisialy?


@lktr1: No o tym właśnie wyżej pisałem :D