Aktywne Wpisy
Linnior88 +43
Niedługo będę miała 27 lat i nadal dziewica ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Metodzik +519
WOOOW trochę mnie zaskoczyło to co się stało. Planowałem aktualizować poprzednią listę, bo uzbierało się tam 2100 osób przez ponad 2,5 roku. Podzieliłem listę na trzy „miejsze”, aby wołać osoby zainteresowane daną platformą. Ktoś był zainteresowany tylko steamem a wołany był do epic, gog itd. Wyszło tak, że z listy 2100 osób w 24 godziny na samym epiku jest już 4890 zapisanych. Nie spodziewałem się, że listy trafią na gorące tematy wykopu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Miód kupuję od pszczelarza i jest spoko. Tylko ten duży słoik powoduje, że coraz ciężej jest wyjąć miód łyżką. W końcu przychodzi dzień gdy miodu już nie opłaca się wydłubywać łyżką. Wtedy dolewam ciepłej wody do słoika i piję z niego. xD To zawsze jest lepszy dzień, bo ta woda jest dużo słodsza. Można powiedzieć, że to trochę święto. xD
Dziś jest tej dzień. Pijcie ze mną wodę z miodem ze słoika i trzymajcie się w pracbazie czy studbazie.
#gownowpis #miod
Masz wyrzut cukru a zadnego posilku do strawienia. Jak ktos ma predyspozycje to takim eliksirem szybko nabawi sie insulinoopornosci, a to prosta droga do cukrzycy typu drugiego.
Pozdrawiam cieplutko.
Ps. po wstaniu SAMA woda. Tyle.
@bumbp: chyba cię poniosło z tą temperaturą, przeciętny konsument, jest o 16 stopni cieplejszy.
Komentarz usunięty przez autora
"pszczele enzymy rozpadają się w temperaturze powyżej 45 st. C i w efekcie miód traci jedne ze swoich najbardziej wartościowych składników"
"W temperaturze powyżej 45°C miód traci swoje właściwości ze względu na proces denaturacji białek, ale przede wszystkim utratę cennych enzymów. Mają one właściwości antybiotyczne, dzięki którym hamują