Aktywne Wpisy
hellb0y +218
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Freeburger97 +45
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
Komentarz usunięty przez moderatora
@SknerusMcTracz: tak, to akurat nie ma znaczenia, trzymam to 10-14 dni w tym.
@dyjakan: Wszystko widać, zalewasz zimną wodą prosto z kranu. +4 łyzki soli . Pojemnik ma 10L
@runnerrunner: ja zawsze przegotowaną zalewam i jedna łyżka stołowa soli na litr. Przestałem robić, bo 4 ost zakwasy mi nie wyszły. Tzn. wyszły jakieś kisielowate
@TheHamlet: dobre( ͡° ͜ʖ ͡°
@Mishy: możliwe, jednak jest tani( ͡° ͜ʖ ͡°)
@modessef1: nie trzeba, też tak kiedyś robiłem, ale to przerost formy nad treścią.
@modessef1: za dużo......
Ostatnio znalazłam fajny przepis na chleb, babeczka oczywiście podała miarki w szklankołyżkoszczyptach. To się pytam grzeczne, czy mogłaby podać w gramach.
"Magia tego chleba leży właśnie w takim przepisie, obiecuję że zawsze
@modessef1: moze własnie dlatego?
ale zrobię, może niekoniecznie do picia ale zrobię na nim sztosiwo barszcz, taki że rodzinie łoczy na wierzch wylezo. :D