Aktywne Wpisy
klewerewel +7
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Moryc_Jajko +73
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
Zdaje mi się, że mogę mieć wiele niedoborów witamin i minerałów, objawia się to wieloma rzeczami (słaba regeneracja skóry, łamliwe i wypadające włosy, słabe paznokcie, skurcze, cienie pod oczami), ale nie znam się na tym ani troszeczkę i stąd pytanie, co w pierwszej kolejności zrobić, żeby zadbać o prawidłową podaż tego wszystkiego? Jakie badania krwi, a następnie witaminy łykać? Wiem, że to w większej mierze kwestia diety, ale łatwiej jest kupić witaminy niż gruntownie zmieniać dietę, a chyba lepiej zrobić cokolwiek, niż nic, stąd proszę o wyrozumiałość. To też nie jest tak, że nie chcę zmieniać swojej diety, bo chcę, ale to zajmie mi trochę więcej czasu niż po prostu zażycie kilku specyfików, a chciałabym jak najszybciej coś z tym zrobić.
#pytanie #zdrowie #suplementacja #dieta #jedzenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #606ac81c82dcd1000b6c9869
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Brzmi bardziej jak problemy hormonalne, a nie witaminy. Badałaś się pod kątem niedoczynności?
Ja biorę doraźnie zwykły kompleks witamin i trochę pomaga na przesuszone włosy, ale sucha skóra, wypadanie włosów, zmęczenie, to już problemy hormonalne do załatwienia z endokrynologiem.