Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
patryqo +620
To jest normalne? U was też? Bo mi sie już pierodoli od tego #rownouprawnienie i nie wiem co jest normalne a co nie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
Odkąd pracuje jako red. nacz. Eleven jego ego #!$%@?ło w totalny kosmos. Brak autokrytyki, mnóstwo bufonady, samochwalstwa, budowania przekazu pt. "Jesteśmy zajebiści", choć obiektywnie patrząc największą zaletą tej telewizji póki co jest ilość pozyskanych praw, na co akurat redaktor Mirosławski nie miał większego wpływu.
Szczyt żenady osiągnięto dziś, kiedy najpierw w autorskim programie K. Stanowskiego, który gościnnie prowadził M. Święcicki najpierw spuszczano się przez półtorej godziny nad Bundesligą, do której prawa Eleven pozyskało (bardzo słaby pomysł na program, moim zdaniem, zwłaszcza, że ruszyła Liga Mistrzów i obfitowała w niesamowite rozstrzygnięcia, że zaczęła grać Ekstraklasa itd.), by potem triumfalnie ogłosić, że pan Stanowski nie jest tu do niczego potrzebny. Słabiuteńkie.
Życzę wam jak najmniej takich karierowiczów na waszej życiowej ścieżce.
#pilkanozna #weszlo @Krzysztof_Stanowski
A co do samego programu, to
I kto w ogóle wpadł na pomysł by kolesia bez większych osiągnięć i uznania w środowisku który pracowal w #!$%@? Sportklubie i Eurosporcie robić redaktorem naczelnym?
Może Lebiedzińskiego, ale tam jednak rozstali się za "porozumieniem stron".
@heater: W skrócie: podlizywanie się swoim kumplom ze świata piłki, walenie jak w bęben w tych, z którymi mu nie po drodze; pełno idiotycznych i dziecinnych artykułów, z których wylewa się brak obiektywizmu (może nie wszystkie on napisał, ale on je
@Jeesek: W sensie oferty, tj. dostępność (net, tv), opłata, prawa sportowe, ilość transmisji na żywo itd. - owszem. Ale na to redakcja sportowa ma raczej niewielki wpływ. Jeśli chodzi o dziennikarską stronę to póki co nic specjalnego.
nie żeby coś, ale jego rola jako prowadzącego nie powinna się ograniczać do
@Wojt_ASR_: Znajdź prowadzącego w Polsce który by ustawił Bońka. Powodzenia.
@rooger: Chyba Mirosławski zapomniał jak powstał Stan Futbolu. Powodzenia z tym nowym programem.
@Krzysztof_Stanowski: Kiedy wracacie na youtube? ( ͡° ͜ʖ ͡°)