Wpis z mikrobloga

Pracuje ze mną dwóch wykopowiczów, którzy odpowiedzieli na moje ogłoszenia umieszczane na mirko. W związku z tym, że z jednym się niedługo rozstajemy, ogłaszam nowy nabór. Dajcie plusa :)

Oto ogłoszenie:

Biuro tłumaczeń ATET EURO-TŁUMACZE S.C. z Warszawy poszukuje pracownika do Działu Obsługi Klienta.

Wymagania:

- dwuletnie doświadczenie w pracy z klientem, w tym umiejętność: prowadzenia korespondencji e-mailowej oraz rozmów telefonicznych, budowania długotrwałych relacji,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- komunikatywna znajomość języka angielskiego, niemieckiego lub rosyjskiego, przynajmniej w mowie,
- dobra znajomość obsługi komputera, pakietu MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

Wymagania te zostaną zweryfikowane podczas pierwszego etapu rekrutacji (przesyłam test komputerowy do wykonania w domu).

Podstawowe obowiązki:

- obsługa klientów zgłaszających się telefonicznie, mailowo oraz osobiście,
- wykonywanie prac administracyjno-biurowych,
- budowanie pozytywnych relacji z klientami firmy,
- bieżące monitorowanie realizacji zleceń,
- współpraca z działem tłumaczeń.

Godziny pracy: 10-18, centrum Warszawy, ulica Świętokrzyska 20.

Oferowane wynagrodzenie na okres próbny (2-3 miesiące) - 2100 zł netto miesięcznie. Po okresie próbnym wynagrodzenie w wysokości co najmniej 2300 zł netto miesięcznie.

Osoby zainteresowane ofertą proszę o PW :)

#rekrutacja #warszawa #pracbaza #praca #januszebiznesu ? ;)
  • 7
@blasted: Przykro mi, ale nie. Przesyłam ją tylko osobom, które przeszły pierwszy etap rekrutacji. W każdym razie zwracam w nim uwagę m.in. na ortografię (podrzuciłbyś* ;)) Zobacz jednak ten test: http://www.wykop.pl/link/1328879/sprawdz-swoja-znajomosc-worda-i-excela/

@ImOut: Też tak myślę... Jednak kilka rekrutacji odbyło się bez tego warunku i zostałem zarzucony toną bezwartościowych CV :/
@graczznumerempierwszym: Znalazła lepszą pracę :D