Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +492
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +136
#powodz Serce pęka
#remontujzwykopem #mieszkaniedeweloperskie
Ja mam elektryczny, włączany w okresach przejściowych (kiedy już nie grzeję gazem, tylko klimą).
Do elektrycznego nalewasz normalnie wodę i ona jest czynnikiem grzewczym.
Nic nie podłączasz, elektryczna drabinka do łazienki to taka sama zasada działania jak popularny grzejnik olejowy, tylko o innym kształcie. Co do wyboru rodzaju grzejnika to zależy czym ogrzewasz i jaką masz temperaturę obiegu CO. Jeśli wszystko masz na podłogówce (i w dodatku z pompą ciepła) to układ CO jest najpewniej niskotemperaturowy i klasyczny, wodny grzejnik będzie za zimny aby spełniał swoją rolę.
Jak masz przyłącza to