Aktywne Wpisy
lechiffre_777 +209
Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie na słupa, on dla większości osób będzie i tak wielbiony i wychwalany bo daje.
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
ehhniestety +45
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
Przedmiot kupiony w salonie, nie online. Dzwonie tam i babka mi mowi ze jako ze poduszka jest rozpakowana to nie moze zrobic zwrotu i przyjac z powrotem tego towaru
czy to prawda, czy probuje mnie w------c? sprzet jest nie uszkodzony, jak nowy, oczywiscie nie widac sladow uzywania. poduszka byla zapakowana w karton, a sama poduszka byla w folijce - folijka zerwana
#prawo #zakupy #materace #lozko #budujzwykopem
z drugiej strony, na poparcie tego co mowisz:
Czy każdy towar można zwrócić w ciągu 14 dni bez podawania przyczyny? Niestety nie. W uzasadnionych przypadkach artykuły takie jak np. bielizna, kostiumy kąpielowe, szczoteczki do zębów, czy artykuły spożywcze nie podlegają zwrotowi, jeśli zostały odpieczętowane. Te produkty nie podlegają zwrotowi ze względu na ochronę zdrowia i
@simon-simonski: okropne :(
@Beekeeper: @goferek ale co mnie to k---a obchodzi panowie. ktos prowadzi big byznes to chyba liczy sie z tym ze ktos mzoe od niego kupic towar i go zwrocic bo ma do tego prawo (abstrahujac od tego czy ja w tym przypadku mam to prawo, widocznie nie)
@stary_grat: no tylko chcesz zwrócić towar używany w przypadku zakupu w sklepie stacjonarnym i wtedy nie masz takiego prawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co innego zwracając nowy towar kupując go przez neta.
Też była za wysoka i po nocy miałem dość.
Na Amazonie ludzie normalnie kupują kołdry obciążeniowe, testują i oddają.