Wpis z mikrobloga

@r5678: tak, opracowales to na podstawie danych yt czy w oparciu o swoj chlopski rozum? Druga sprawa, nawet gdyby to co piszesz bylo prawda to jakie ma to znaczenie, skoro zarobek to nadal reklama od sponsora + kasa za wyswietlenia i nie ma mowy o robieniu contentu za friko.
  • Odpowiedz
@Megasuper: yt jest za friko bez reklam :)
komp -> ublock
android - revanced
TV zandroidem smart tube
Tv bez androida ? - kupujesz chromecasta za 200zł i masz już androida :D Wgrywasz na niego Smart Tube next.apk i masz Yt bez reklam na tvku
  • Odpowiedz
@yuio: tak ogólnie to mnie to nie obchodzi blokuje reklamy i sponsorów i mam to w dupie. Oglądam za darmo i będę oglądał za darmo. Po prostu zwracam uwagę na fakt, że kupując premium dalej masz reklamy.
  • Odpowiedz
@Megasuper: Jak sie skladasz z innymi to YouTube premium wychodzi 8zl/mc i tylko ustawiasz przelew automatyczny do zalozyciela grupy a same tresci na YouTube jak jestes ogarniety moga zajebiscie ulatwic zycie albo wrecz zwiekszyc twoje zarobki i takie kwoty ze te 8zl to c--j przy tym.

Moim zdaniem nie ma wrecz opcji zeby lepiej wydac te pieniadze a na youtubie sa kanały gdzie bez wahania bym mogl tyle placic za
  • Odpowiedz
@Megasuper jak dla mnie YouTube > Netflix. Content z całego świata na każdy temat - vlogi podróżnicze, motoryzacja, tematy kulinarne, muzyka, teledyski.
  • Odpowiedz
Większość youtuberów wrzuca własne reklamy tzn sponsorów.. tego premium nie zablokuje, nie wspominając o petronite itp.

@r5678: sponsorblock XDDD są wtyczki od tego.
  • Odpowiedz
@r5678: ano to fakt, kupujesz premium i nadal sa fragmenty sponsorowane, no ale to norma, ludzie robia to zeby bylo jeszcze wiecej kasy
  • Odpowiedz
@DynPydro yt na kompie, k---a z 70 lat musisz miec ziomeczku.

@nobrain: ale wiesz synek, że ublock origin można zainstalować także w przeglądarce na telefonie? już pomijam projekty takie jak revanced czy newpipe/pipe albo SmartTube na tv. nie polecam oczywiście zoomerom, dla których ściągnięcie apki poza google play zakrawa na metafizykę i spotkanie z absolutem
  • Odpowiedz
@DynPydro i jeszcze pomysl, zeby ogladac jutuba z przegladarki. stary nie wiem na jakim swiecie zyjesz, ale komputery to ludzie w pracy maja. dzisiaj jutuba ogladasz na telefonach albo tabletach. a rozwiazania o ktorych piszesz oczywiscie znam chociaz nir korzystam.
  • Odpowiedz
@nobrain: ja nie wiem w jakim ty świecie żyjesz skoro utożsamiasz "przeglądarkę" tylko z desktopem. zarówno na telefonie jak i tablecie można ublock origin zainstalować jako wtyczka do niej. nikt cię nie zmusza do niewspierania korporacji, płać im ile chcesz, natomiast wyśmiewanie ludzi którzy po prostu korzystają z tak samo prostych(albo i prostszych) rozwiązań... ręce opadają.
  • Odpowiedz
@nobrain: ale ja już 3 raz ci piszę, że "PRZEGLĄDARKA" (w domyśle internetowa) jest instalowana i używana zarówno na komputerach, laptopach, tabletach, zegarkach i uj wie czym jeszcze? jaki masz masz problem ze słowem przeglądarka?
  • Odpowiedz