Aktywne Wpisy
restofme +351
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Serwus,
Planuje zrobic dwie warki piwa owocowego z przepisow, ktore znalazlem w necie.
Sklady do zacierania/chmielenia:
do malinowego:
slod pilznenski oraz pszeniczny w propocji 5:1, chmiel lubelski no i maliny mrozone do fermentacji.
do wisniowego:
slod pilznenski, pszeniczny oraz wyermann carapils w proporcji 1:1:1/4, chmiele amarillo i wisnie mrozone do fermentacji.
Przepisy sa docelowo na 20l warki i maja rozne drozdze a ja planuje zrobic warki 10l i wykorzystac jedna paczke drozdzy po polowie na kazda warke. Wymieniane sa S-33 oraz WB-06, ktore beda lepsze (wydaje mi sie, ze S-33? Owoce mrozone lepiej dawac na cicha, burzliwa czy moze lepiej podzielic je i dodawac po polowie na kazdym etapie fermentacji?