Aktywne Wpisy
PAST +38
Wystawiłem na OLX telewizor za darmo. Stary trup marki LG, jedno HDMI, analogowa głowica, zniszczony pilot. Odbiór osobisty, albo dowóz w granicach miasta za 30 złotych/flaszkę/cokolwiek. W ogłoszeniu wyraźnie napisane, że nie odpisuję na SMS i na wiadomości OLX. Tylko telefon.
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
mirko_anonim +99
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
@jacekmrski: @jacekmrski: kurczę, nie wiem, kebab, Starbucks
Tester fajna opcja, znam wielu którzy przeszli z testera na juniora programistę.
Studia IT to strata czasu, stare dziadki powtarzają to samo przez 30 lat.
Jak ci idzie programowanie?
bez studiow kierunkowych to nie ma czego szukac w ajti w 2024
Jak widzisz, brak tu miejsca na juniorów midow bo kasa jest tu i teraz a wymagania ogromne.
Ciężko doradzić, osobiście uważam że IT się będzie kończyć w ciągu 10+- lat. Zostaną 'klikacze' i układacze klocków, opcjonalnie kilku hardcorowych speców
@JackVifon: no popatrz, co za debile w tych szkołach, cały czas uczą pitagorasa, zamiast jakichś nowych rzeczy
@jacekmrski słuchaj wykopków, to będziesz akcje na górce kupował xD