Aktywne Wpisy
Undying +508
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +720
Pieczone udka z kurczaka w oliwie i zamkniętym naczyniu. Pieczę wieczorem więc zostawiam do rana do wystudzenia czyli 8h.
Jak wpłynie to na smak i strukturę (chrupkość) jak:
1. po upieczeniu zostawię w wyłączonym ale nagrzanym i zamkniętym pierniku
2. w uchylonym piekarniku
3. wyjmę z piekarnika i otworzę naczynie
W drugim będzie okey
W trzecim zerzro ci to koty