Aktywne Wpisy
matihax +173
Kto takie gówno wpuszcza na publiczną drogę? Nawet by nie zauważył wybiegającego dziecka na drogę. Jako ojciec trojaczków powinno się to zezłomować na koszt kierującego.
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
badreligion66 +263
#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
@matkag: zależy jakie kobiety. Niektóre to zdesperowane karyny, niektóre to świadome czego chcą, odważne dziewczyny.
Zastanowiłbym się; co ona we mnie widzi? XD
Duży plus. Przynajmniej bym się utwierdził w przekonaniu, że różowej też może zależeć, a wtedy miałaby u mnie przewagę. Wiedziałbym, że warto będzie się dla niej starać.
@choochoomotherfucker: a Ty myślisz że zapraszasz kogoś ma kawę i to już związek czy co xD może po prostu się nie zgrało albo coś wyobraź sobie że na jakimś tinderze albo innych Badoo to chłop jak zaprasza i jest przeciętny to mu wychodzi może z raz na 10-15 spotkań. A kobieta 2 razy odrzucona i
@zeszyt-w-kratke: Hę? Opisałam tylko swoje doświadczenia. I to było więcej niż dwa razy.
Jezeli kobieta nie jest atrakcyjna to jeden je tekst w stylu PUA i jest koniec. Oczywiscie wiekszosc co pisze, ze lubia takie odwazne kobiety co wychodza z inicjatywa to wyobraza sobie super
1. W piątek wieczorem mam wreszcie trochę luzu. Co byś powiedział na kawę na mieście?
2. Mam w lodówce 2 litry Carlo Rossi, a wieczorem puszczają Titanica. Masz ochotę się rozerwać?
Muszę dodawać, co brzmi dobrze, a co wieje desperacją?