Aktywne Wpisy
Koner1391 +8
co myślicie o tym gościu? ma dużą oglądalność, ja obstawiam, że jest szurem, wszystko wie najlepiej
#ukraina
#ukraina
deziom +365
Afera z Collegium Humanum. Pisowcy stworzyli sobie drukarnie dyplomów:
- Zmienili prawo, powtarzam specjalnie #!$%@? zmienili prawo i znieśli wymóg zdania trudnego egzaminu państwowego, który był wymagany żeby objąć stanowisko w spółkach skarbu państwa (chyba na wyższych stanowiskach, ale nie jestem pewny)
- Jak już zmienili prawo, to wystarczyło miec tytuł MBA. W sumie to jest prestiżowy tytuł, który dosyć dużo kosztuje i nie jest aż tak łatwo go zdac, szczególnie na
- Zmienili prawo, powtarzam specjalnie #!$%@? zmienili prawo i znieśli wymóg zdania trudnego egzaminu państwowego, który był wymagany żeby objąć stanowisko w spółkach skarbu państwa (chyba na wyższych stanowiskach, ale nie jestem pewny)
- Jak już zmienili prawo, to wystarczyło miec tytuł MBA. W sumie to jest prestiżowy tytuł, który dosyć dużo kosztuje i nie jest aż tak łatwo go zdac, szczególnie na
https://allegro.pl/oferta/podlokietnik-standard-opel-corsa-f-2019-12132682429
I przy okazji drugie pytanie. Ostatnio zachwyciłem się ogrzewaną kierownicę i myślę nad montażem ogrzewania do siedzeń. Koszt to około 1000 zł. i zastanawiam się czy warto? Jak wygląda montaż tego w aucie? Jest ingerencja w konsolę w celu umieszczenia dodatkowego przycisku?
#samochody #opel
No, poza podgrzewaną kierownicą
@telemach20: To jest ta, o której piszesz? Szkoda, że niedostępna. Możesz jeszcze jakąś polecić? Może być nawet trochę droższa, to nie problem. Byle była dobra.