Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Link do znaleziska - 28 listopada 1994 roku zginął Jeffrey Dahmer, kanibal z Milwaukee
Poniżej wołam osoby, które wyraziły chęć otrzymywania powiadomień o nowych wpisach. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Zachęcam również do obserwacji pierwszego tagu, którym opatrzone zostało linkowane znalezisko.
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia i subskrybowania mojego kanału historycznego na YT ➡️Andrzej Włusek - Historia poza horyzont
Dodatkowe Tagi: #qualitycontent #europa #zwyczaje #swiat #liganauki #swiatnauki #ciekawostkihistoryczne #zainteresowania #mordercy #przestepczosc #stanyzjednoczone #zbrodnia #psychologia
Komentarz usunięty przez autora
@deni28s: wszystkich heteroseksualnych trzeba tagować #heteroseksualizm?
@deni28s: wszystkich heteroseksualnych trzeba tagować #heteroseksualizm?
@rybsonk Jeśli ich orientacja na znaczenie dla wyboru ofiar to tak.
@Variv: było mnóstwo seryjnych morderców którzy zabijali wyłącznie kobiety
@Variv: było mnóstwo seryjnych morderców którzy zabijali wyłącznie kobiety
@rybsonk Oczywiście