Aktywne Wpisy
restofme +797
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
daeun +142
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
Zgodnie z zapowiedzią. Nagrałem filmik jak zrobić ~kilogramowy chleb pszenny na żytnim zakwasie
Wołam @Megakac @mr_abcd @bolorollo @yasiek-PL co chcieli być wołani
Na wszystkie pytania chętnie odpowiem.
SKŁADNIKI:
- 500 gram mąki pszennej typ 750
- 280 mililitrów wody
- 200 gram żytniego zakwasu
- 15 gram soli
#chleb #bojowkapiekarska #pieczzwykopem #dziendobry
@Qurvinox: Dobry film. #!$%@?łem like! :)
Muszę tylko kupić koszyk do wyrastania chleba.
Na codzień robię pszenno żytni na zakwasie.
Właśnie mi się już nudzi trochę.
Mialem epizody na pszenny drożdżowy, bułki wroclawskie, bagietki - ale roboty zbyt dużo.
Teraz chce zrobić z zurawina i może spróbuje z twojego przepisu.
Gdzie kupiłeś koszyczek? Allegro?
Ja najczęściej robiłem pszenno-żytni na zakwasie żytnim ze słonecznikiem lub pestkami dyni.
Dodawałem też żurawiny i rodzynek
Blachę z chlebem wstawiasz nad naczynie żaroodporne z wodą? Ona przez cały proces pieczenia się tam gotuje?
@Arnoldy: Dokładnie tak. Naczynie z wodą leży na dnie piekarnika, a blachę z chlebem wkładam na drugą od dołu półkę. Pamiętaj by włożyć je jeszcze przed uruchomieniem piekarnika :3