Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #samochody Siema motoryzacyjne świry.Poszukuje samochodu do 50 tys cebulionów i mam mega dylemat.Moje wymagania to kombi/suv,automat,rocznik minimum 2015,jakikolwiek naped 4x4(z tego mogę zrezygnować).Wybór dla laika samochodowego jest tak duży że sam nie wiem co brać żeby się nie władować na minę.Samochód głównie w dłuższe trasy po Polsce i raz do roku na Bałkany więc taki połykacz kilometrów
Który warto brać
- Jeep Cherokee KL 9.9% (82)
- Passat B8 27.7% (230)
- Mitsubishi Outlander 14.1% (117)
- Seat Leon 13.1% (109)
- Peugeot 508 25.7% (213)
- Opel Insignia 9.5% (79)
1410 plusów ma na ten moment wpis o sytuacji mężczyzn na Ukrainie. Źródło? Reddit, a w zasadzie to dupa jakiegoś typka z Reddita, bo inaczej tego opisać nie można.
Wystarczy wejść w profil użyszkodnika LeftAd8998 żeby stwierdzić że coś jest nie teges. Ogólnie nie udzielał się zbytnio na reddicie, przed wojną postował raz na 2-3 miesiące.
Co postował? Jakieś memy o pustce i przegrywaniu życia, a chwile wcześniej... komentował posty na r/medicalschool, będąc całkiem rozeznanym w cenach studiów medycznych i egzaminów w USA. Rok temu nawet wrzucił swoje wyniki z takich egzaminów na jeden z subredditów.
W skrócie - ponad 1400 wykopków połknęło z radością urojonko jakiegoś amerykańskiego przegrywa bo wpisuje się to w ich retorykę baby majom dobrze, chłopy mają źle.
Elita internetu.
#bekazprawakow #bekazprzegrywow #neuropa #ukraina
@Kozajsza: To chyba działanie tej tajemnej receptury.
Z tymi świadomymi to trochę przegiąłeś.( ͡~ ͜ʖ ͡°), a sam guru i spółka schowali się pod miotłę. Żadnych odpowiedzi na wywołanie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Rosjanie nie celowali w domy kobiet. Jak rakieta trafiała w sypialnię małżeńską, to niszczyła tylko materac mężczyzny.
Może typ to skądś skopiował, może przetłumaczył, może po prostu wymyślił na podstawie tego co czytał, ale z informacji które trafiają do
@DooBeeDooBee: to nie są spoko rzeczy, tylko czemu kolejny raz porusza się jakiś problem mężczyzn, żeby dowalić kobietom? czy aktywizm praw mężczyzn polega na bagatelizowaniu problemów kobiet? @sildenafil co cię tak bawi w zmuszaniu kobiet do donoszenia ciąży z poważnie chorymi bądź uszkodzonymi płodami? napisz, to się pośmiejemy razem ( ͡~ ͜ʖ ͡°
@DooBeeDooBee: w jaki sposób ten wpis robi sobie żarty z problemów mężczyzn? bo ja tu widzę tylko krytykę źródła informacji i wykopków, co łykają wszystko jak pelikany.
właśnie to ostatnie zdanie jest kluczowe, bo odsłania prawdziwe intencje, a przyczepić się można i trzeba
@DooBeeDooBee: Ten wpis robi sobie jaja z pelikanów które łykają każdą informację która im pasuje bez weryfikacji źródeł na nawet najbardziej podstawowym poziomie. W ten własnie sposób powstają wykopowi zaparzańcy, którzy na jakąkolwiek informacje spoza banieczki reagują jakby małpy na jeżdżenie prętem po kracie. Jeśli ktoś ośmiesza problemy mężczyzn to właśnie takie faceciki,
@CocoJamboolin:
W sensie, że piekło kobiet odnosi się do zmuszania
To średnio to wyszło, bo jak napisałem wyżej, Ukraińcy na ich Reddicie potwierdzają to co jest opisane w tweecie. Zresztą podobną informacje słyszałem w różnych mediach. Więc Tobię też nie najlepiej wyszła ta weryfikacja, zwłaszcza, że Twoje argumenty to jedynie przesłanki za tym, że typ nie ma nic wspólnego z Ukrainą.
@sildenafil: Moim zdaniem niepotrzebnie usunięty wpis bo była tam ciekawa dyskusja a do
@SzczeryChopak: Bo wyplusowałem wpis zawierający informacje które potwierdzili sami Ukraińcy? Chyba nie rozumiesz słów których używasz.