Aktywne Wpisy
daeun +243
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1101
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Namolne forsowanie od paru lat Matczaków przez liberalne media, jako archetyp współczesnej rodziny anty-PiS - jedynie pomaga PiSowi. Matczakowie uosabiają wszystko co doprowadziło PiS do władzy w 2015, a wybory w Polsce to bardziej socjologia niż klasyczna polityka.
Matczak jako ten jeden na stu, któremu „się udało”, mieszkający na Wilanowie, pouczający innych i propagujący przestarzałe balcerowiczowskie credo o #!$%@?.
Jego syn jako wzór bananowego dzieciaka, który wybił się jako raper, dzięki tacie oraz perfekcyjnie zaplanowanej strategii marketingowej pt. „Nie jestem z bloku, tylko z apartamentu” - w czasach, kiedy polskie społeczeństwo ogarnął rekordowy konsumpcjonizm.
Jest mnóstwo lepszych prawników od Taty Maty i mnóstwo lepszych artystów od Syna Taty Maty - tylko, że im się niestety nie udało. Dopóki GW i TVN nie przestaną propagować tej „sztucznej, warszawskiej zajebistości” i będą nadal polaryzować społeczeństwo, to nigdy elektorat „anty-warszawkowy” nie zniknie. A wiadomo, że tego nie zrobią, bo stracą wszystko.
Jesteśmy skazani na to polskie yin i yang. Szkoda tylko naszych mózgów.
#neuropa #4konserwy #mata #antykapitalizm #bekazlibka #konfederacja #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpisu #bekazpo #bekaztvn
@LebronAntetokounmpo: ale nie w tej dziedzinie w której zrobił medialną karierę
Szczerze to nie wydaje mi się, że Matczak to medialna bestia, ale to też kwestia tego co masz na myśli używając tego pojęcia. Bo jeśli medialna bestia, to ktoś kogo media PiSowskie się boją, to z tym się nie da zgodzić. Matczak nie dość, że wielokrotnie się ośmieszył na twitterze, to przez swoje wypowiedzi dał z siebie zrobić przez PiSowskie
Matczaka zna mało kto poza internetem, Matę poza gówniarzami i młodymi dorosłymi jak ja tym bardziej. Nie rozumiesz realiów polskiej polityki i próbujesz swoje teorie i fantazje przenosić na realny grunt, jakim jest polskie społeczeństwo.
Polskie społeczeństwo jako takie nie
Serio, jestem pod wrażeniem.
To nie jest przypadek, że teraz on jest arcywrogiem pisowców.
Nagranie z 2017 r.
A że z kasą było różnie. Cóż zbyt mocno skupili się na budżecie. I fakt, mają pecha do koniunktur.
Co z tego że jest mnóstwo lepszych cokolwiek skoro nikt się o nich nie dowie?
Weźmy przykład choćby z mojej branży - jakiś piran na yt uchodzi sa eksperta od spawarek chociaż nim nie jest, jeden tutaj rzucił korpo i został kowalem ale nie do końca itp.
Prawdziwi kowale i fachowcy mają w dupie takie występy, nawet o nich nie wiedzą, nie
@zwaldemar: z pewnością oni tam emigrują nie dlatego, że większość korporacji się tam ulokowała i liczą na karierę w korporacji albo żyją złudzeniami, że chociaż w tej biedronce więcej zarobią tylko dlatego, że tak kochają te miasto, przecież nie ma w Polsce ładniejszych i ciekawszych miast. Po prostu wszyscy tak z miłości do stolicy to