Aktywne Wpisy
TheOneAndOnly +370
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
SPiR_SWOJAK +247
Kupuj polskie produkty - ketchup (cz.2)
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
https://www.youtube.com/watch?v=x_Yffa2X6q4
Zerwany przyczep nie wpływa na pracę mięśni
Praca mięśni może wpłynąć na zerwanie po ewentualnej "naprawie"
to trochę nielogiczne, ale specjalistą od anatomii nie jestem, to nie będę się wykłócał, niemniej pozostanę przy opinii, że są na świecie lepsi specjaliści, którzy potrafią naprawić coś czego nie zrobi się w Polsce.
@Kajmel: drugi cycek też nierozwinięty, czemu?
Materiał sugeruje, że miał to od zawsze, ale wybaczcie nie można urodzić się z zerwanym przyczepem, albo nabawić się i nie zauważyć.
A do Ambroziaka poszedł, bo chodzi o wzajemną autopromocję (nie mówię, że to źle tylko jak jest). Obaj są znani to się wymienią fanami/klientami.
Karnowski powinien pójść do traumatologa sportowego i zapewne