Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +241
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +36
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
matula powiedziala ze przeciez niczego nam nie brakowalo bo chodzilismy najedzeni i ubrani
jak spytalem na jakie zajecia bylem zapisany, na ilu koloniach bylem, jakie miejsca na swiecie i w polsce zobaczylem i czemu inne dzieciaki w---------y nutelle i mialy najki to wyszla i wrocila ze lzami w oczach w-------a i powiedziala ze koniec tematu X D
#rodzice #logikamojejstarej #smutnazaba #polska
Komentarz usunięty przez autora
edit
Współczuję starym za takie słowa.
Nie zmienia to faktu, że nawet będąc gotowym mentalnie na dziecko, strzelenie potomka nie mając odpowiedniego statusu finansowego byłoby conajmniej głupie
@DysproporcjaLudzkosci: szkoda że więcej nie opisał mógłbyś wybrać jeszcze bardziej błache. A że nie mógł się rozwijać (dodatkowe) i nic nigdy nie zobaczył to w porządku? Zresztą to była reakcja, matka najpierw zagląda pod pierzynę a potem pretekcjonalnie ile to nie zapewniła to posłuchała prostych pytań i elo
@sztandar: ale co, ty myślisz że dla opa to za trudne do zrozumienia i musisz mu koniecznie napisać? XD
Co za gowno macie w głowach, ze bierzecie wypok na powaznie? to kwestia smogu w Polsce?
@tozalezyogunie Ostro, ale dosadnie. Już więcej nie zapyta ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Dodaję tylko, że jakoś wśród tego 'świadomego' pokolenia jakoś uciera się schemat, że odpowiedzialna gotowość na dziecko kończy się na chęci, czasie i pieniądzach, a o umiejętności i wiedzy cicho sza. Nawet właściciel zwierzęcia coraz częściej przed adoptowaniem jest zapoznany z wymaganiami, niezbędnymi warunkami, tym co robić i jak reagować w konkretnych przypadkach, często za
@Majku_: przyjacielu, ja nie mówię o luksusach, nie mówię też o posadzeniu dzieciaka przed konsola i tabletem. Chodzi o to, że jak mały powie,