Aktywne Wpisy
Elev +7
ale sie bije z myslami
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
lukija +1
ech, dziennie piję 4 monstery za około 20 zł a 1 kg yerby pajaritas jest za 22 zł na allegro, kiedyś byłam yerbownikiem, ale jakoś tak to przepadło i chyba wznowie swoją działalność na tym polu, przestawię się z uzależnienia od monsterow i wybrałam sobie jakieś takie mocniejsze yerby, żeby mi to kopa dało, a no i schudnę bo te 4 monstery to 1k kcal w ciągu dnia
Eh co ja takiego zrobiłem, że znowu muszę spędzać czas samotnie, nie mam z kim wyjść do kina, na piwo albo pojechać w góry. Ja mam trzy osoby na tej planecie, do których w ogóle mogę zadzwonić z propozycją jakiegokolwiek spotkania, z czego jedna zazwyczaj odmawia, z drugą trzeba się umawiać z miesięcznym wyprzedzeniem, a trzecia ma mało czasu. Wszyscy to faceci oczywiście.
#!$%@?ć to wszystko.
#samotnosc #zalesie #przegryw