Wpis z mikrobloga

  • 0
@gdyzgasnieswiatlo miałem Zwieger white stone 28cm ale powłoka zaczęła miejscami puchnąć odchodzić ( smażę dużo na smalcu i czasem na sucho podejrzewam, że za wysoka temperature osiągnęła) zamieniłem na Zwieger Obsidian i złego słowa nie mogę powiedzieć, smażę tak samo jak poprzednio i taki efekt nie występuje. Wcześniej używałem Tefala i już nigdy więcej do niego nie wrócę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@gdyzgasnieswiatlo: @Popo44: Jak już wariować, to zamiast jednej uniwersalnej patelni kup trzy. Stal węglowa do smażenia i codziennego użytku, patelnia ze stali nierdzewnej do sosów i duszenia, i jakiś zwykły Tefal czy inny poteflon do delikatnych rzeczy, jak np. omlety. Takie combo będziesz miał na całe życie, jeszcze wnukom zostawisz.
  • Odpowiedz