Aktywne Wpisy
Milo900 +24
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.4% (2664)
- nie 13.6% (418)
Hylfnur +221
Jako że widok geja czy typa w sukience wzbudza agresję w wykopkach, oraz fakt że wykopki do wykształconych czy oczytanych ludzi nie należą, nałożyły swój ideologiczny simplicity filter i się zesrały bo się w paryżu zainspirowali się ostatnią wieczerzą w jednym ujęciu. Tak samo jak w innych ujęciach inspirowali się innymi słynnymi obrazami ale wykopki o tym nie wiedzą bo widziały jeden obraz w życiu.
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Jako że uraziło to wasze uczucia religijne,
Cena ponad 43 pln, realnie koszt zrobienia tej pizzy wyliczyłem na ok 9 pln i 30 min czasu, chociaż może być taniej, bo kupują produkty hurtowo.
#jedzenie #dieta #pizza #pdk #bekazpodludzi #dietapudelkowa #cateringdietetyczny
Komentarz usunięty przez moderatora
< #pdk
ty tak serio XDDDDDDDDDDDDDD
@maestroPijanyRolnik: właściciel musi opłacić pracowników, być może czynsz za wynajem lokalu, składniki, utrzymanie lokalu, utrzymanie i zatankowanie samochodu którym pracownik przywiezie ci pizze, plus jeszcze zarobić. Jak za drogo do spróbuj zrobić za 9 zł w 30 minut taką w domu.
EDIT: łyknąłem haczyk razem z wędką bo
I pozamiatane.
@ShineLow: @maestroPijanyRolnik:
takie cuś i #!$%@? ile dasz radę zjeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wczoraj nawet za 349 zł było
Komentarz usunięty przez autora