Aktywne Wpisy
marian-stefan +325
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +24
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
wtf xD Pozatym że to były heheszki to średnio mnie to obchodzi tak jak średnio obchodzi różowa moja przeszłość xD
Jedyna sensowna odpowiedź
W innym miejscu splacalaby czyjś kredyt (na przykład) - dlaczego miałaby tego nie robić teraz?
@azen2: Jak wezmą bez intercyzy to i tak wszystko wspólne, więc po co tak dzielić?
@gooway: Koszty na pół
Część kapitałowa raty tylko ty
Część odsetkowa - jak uważasz, ja bym odpuścił bo to grosze. Ale teoretycznie należy to traktować jak czynsz najmu (wynajmujesz mieszkanie od banku), odsetki to koszty jak każde inne
Haha bo każdy w dużym mieście musi wynajmować, nie istnieją ludzie z domem rodzinnym w dużym mieście, każdy musi ciułać na wynajem kawalerki 20m za 2k xD
500zł to chyba połowa opłat za media i czynsz na dobrym osiedlu.
Wynajmowanie bliskiej osobie jest nieco zabawne, ale co kto lubi. Rozsądna osoba kupuje mieszkanie z korzystnym kredytem i umie go sama spłacić.