Aktywne Wpisy
cocieboli +26
Zastanawia mnie jedna rzecz. Ja ogólnie mam to gdzieś jak kto żyje, z kim żyje, co se tam #!$%@? robi. Po prostu totalnie mnie nie interesuje życie seksualne ludzi. Jakby nooo, to jest ich sprawa. I zawsze mnie zdumiewa, że prawica tak baaardzo jest tym zainteresowana. A co więcej, oni ciągle gadają o życiu seksualnym ludzi tej samej płci. O co im chodzi? Dlaczego się tym tak interesują? Czy to chodzi o
KRZYSZTOF_DZONG_UN +152
Były premier Holandii Dries van Agt poddał się wraz ze swoją żoną eutanazji. Oboje mieli po 93 lata — poinformowała w piątek założona przez van Agta organizacja praw człowieka "Forum Praw".
Piękna śmierć. Szkoda, że w P0landii katole nie chcą pozwolić na godną śmierć, tylko trzeba zdychać we własnych odchodach, bo tak bozia przykazała XDDD
#przegryw #bekazprawakow #polska #bekazkatoli #katole
Piękna śmierć. Szkoda, że w P0landii katole nie chcą pozwolić na godną śmierć, tylko trzeba zdychać we własnych odchodach, bo tak bozia przykazała XDDD
#przegryw #bekazprawakow #polska #bekazkatoli #katole
Nie wiem, czy ma problem z alkoholem, ale dzisiejsze zachowania wskazało, że może mieć.
A co do chwalenia takich zachowań, to jest patologia. Nie ma nic naturalnego w #!$%@? się w sztok i pijackich mądrościach. Jeżeli to uważacie za normalność to głęboko wam współczuję.
#kanalsportowy
Maja luzna formule programu na tych lajwach i tyle.
Nie lubisz borka to twoja sprawa ale nie rob z niego jakiegos menela.
https://youtu.be/mDkDFVvp3Mk