Wpis z mikrobloga

Książka kucharska dołączona to Kenwooda to GUNWO.
Są tam przepisy z wyjaśnieniem które końcówki wykorzystywać. Niektóre ciasta na zdjęciach są zakalcowate, bułki popękane ale nie w kontrolowany sposób tylko widać ewidentnie że są za suche i twarde, i najgorszy przykład - makaroniki. #!$%@? mać, nadziane byle jak, skorupka popękana na powierzchni, brak stopki, grudki na powierzchni (pewnie mąka migdałowa zbyt grubo zmielona albo nie została przesiana), brzegi nierówne - tragedia, tak zdecydowanie nie powinien wyglądać makaronik... kto to akceptował do druku?!? Wstyd :/

#gotujzwykopem #gorzkiezale #lawaoburzonych #zalesie
Pobierz H.....a - Książka kucharska dołączona to Kenwooda to GUNWO.
Są tam przepisy z wyjaśni...
źródło: comment_1587513415OWCYe3Ff0miKymBFTowR9x.jpg
  • 118
@Hannahalla: Team kenwood chef here. Miałaś w zestawie mieszak flexi? Mnie często standardowe mieszaki zawodziły podczas kenwoodowskiego ruchu planaternego - mumy od boscha robią to znacznie lepiej. Po dokupieniu mieszała typu flexi problem znika, ale rzadko niestety występuje w podstawowych zestawach.