Aktywne Wpisy
MiniKierownik +54
Murzyn rośnie jak na drożdżach, możecie mu wymyślić imię, komentarz z największą liczbą plusów wygrywa. Widać że to będzie chad wśród gołębi, gęste grube pióra będzie miał nawet na nogach, oczy typu Hunter eye wypatrują kukurydzy.
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
opiateterrorist +15
Moje pierwsze auto zarejestrowane na mnie mimo że za 1/3 ceny to za zarobione ciężko pieniądze
Wcześniej milem auta na dziewczynę, na starych ale to jest pierwsze kompletnie moje za moje pieniądze razem z gf
Czuje się bardzo dumny i myślę że to auto jest więcej warte niz te auta nawet dużo lepsze co łaski dostają od starych i mężów lepsze od Tychy co dzieciaki prowadzą po starych. #samochidy #motoryzacja #skoda
Wcześniej milem auta na dziewczynę, na starych ale to jest pierwsze kompletnie moje za moje pieniądze razem z gf
Czuje się bardzo dumny i myślę że to auto jest więcej warte niz te auta nawet dużo lepsze co łaski dostają od starych i mężów lepsze od Tychy co dzieciaki prowadzą po starych. #samochidy #motoryzacja #skoda
#scifi #alteredcarbon
#!$%@? to są te startreki teraz, picard dobry, ale wieje niskim budżetem
@Hans_Olo: też dobre, ale ile można czekać na kontynuację :P
są śmieszkujący pasiarze :P
W książkach było tak samo i też nowy był czarny
@mrymry: Co za brednie. Z książki wzięli postacie i świat, historia jest w cholerę inna, ledwo jakiś zarys. Serial to abominacja nawet w kategoriach autonomicznej produkcji. Nic się kupy nie trzyma.