Aktywne Wpisy
Viado +422
Gastronomia w polsce:
- Oszukiwanie pracowników na hajs, praca bez umowy, nadgodziny
- Kawa za 17zł a woda za 10 xD
- Wciskanie klientom że wszystko jest kraftowe a kupujesz gotowe buły z makro
- Jak najmniejsze porcje żeby przez przypadek ktoś się nie najadł
- Dania robione na #!$%@? przez pijanego kucharza
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych
- Czekanie 15 minut na podanie menu przez kelnera
-
- Oszukiwanie pracowników na hajs, praca bez umowy, nadgodziny
- Kawa za 17zł a woda za 10 xD
- Wciskanie klientom że wszystko jest kraftowe a kupujesz gotowe buły z makro
- Jak najmniejsze porcje żeby przez przypadek ktoś się nie najadł
- Dania robione na #!$%@? przez pijanego kucharza
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych
- Czekanie 15 minut na podanie menu przez kelnera
-
thorgoth +67
Dios mio, właśnie się dowiedziałem że to jest nasza reprezentantka na Eurowizje.
Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
Nie ogarniam swojego piekarnika. Jak w nim cokolwiek piekę to para wodna dość intensywnie wylatuje ze szczeliny między drzwiczkami a panelem (pic rel). Aż leje się z nich woda...
#pytanie Czy to jest normalne, czy tak ma być?
Nigdy wcześniej nie spotkałem się z podobnym zjawiskiem w piekarnikach.
Piekarnik nowy, do zabudowy Amica EB6521 Fusion...
Plis halp!
#nieogarniam #pytaniedoeksperta #piekarnik #gotowanie #kuchnia #problem #amica #dieta ala #frytki #trudnesprawy #kiciochpyta #zwiazki z #agd
Nie za bardzo wiem, gdzie mam szukać tego wylotu. Aktualnie piekarnik stoi jeszcze bez zabudowy, także każdy wylot jest wolny.