Aktywne Wpisy
karol-blabert +669
Garztam +7
Siemka.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Teraz negocjuję za co mam oddawać. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#truestory #polakicebulaki #zakupy #logikarozowychpaskow #promocje
Mi z moją na miesiąc średnio 800-1000 wychodzi na zakupy spożywczo-chemiczne.
@Krupier: może przesadziłem ale średnio większe tygodniowe zakupy po ~130zl plus pieczywo i jakieś owoce w ciqgu tygodnia. Mowie tylko o spozywczych
@fajfoklok pacz xddd
Zaszaleli.
@piotrlionel: spożywki? Wszedzie takie same.
Mozna kupowac czesc rzeczy na promocji, czesc mrozic, z czesci przyrzadzac na dwa dni, mozna np ugotowac jednego dnia wiecej ziemniakow i zrbic potem kopytka/kluski slaskie na kolejny dzien lub tez je zamrozic, mozna zrobic np.spody do pizzy i tez zamrozic, mozna samemu piec chleb itd itd, do tego patrzec na ceny za kg, a nie tylko za sztuke towaru, jesli mieszka sie wiekszym miescie - ma sie tez dostep do wiekszej ilosci sklepow, a zatem - i wiekszego zroznicowania cen za dany produkt. Mozliwosci sporo.
Oczywiscie, czy ostatecznie kwota bedzie taka, jak sugeruje @bemol14 zalezy rzeczywiscie od miejsca zamieszkania, ale jezeli sie chce, mozna rozsadnie zaoszczedzic ;)