Aktywne Wpisy
Atreyu +509
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +3
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
<< poprzedni wpis
Z moim Igniakiem Darumakiem przebiłem się przez Chłodnię(Cold Storage), jak hehe rozgrzany nóż, przez zmrożone hehe masło. Kiedyś pójdę balować z Girantą za te suchary. Placówka Zespołu P mieściła się w uszkodzonym kontenerze, leżącego gdzieś pod ścianą, co stanowiło dość dobrą kryjówkę. Gdy razem z Czarkiem weszliśmy, zastaliśmy dość ciekawą sytuację - z ośmiu rycweli tuliło się do jakiegoś staruszka, chroniąc go przed zimnem. Koleś nazywał się Zinzolin, i był jednym z Siedmiu Mędrców (Seven Sages)...
Przydupasy, nie pozwalały się nam do niego zbliżyć. Głupi ale lojalni.
Jeden z pokonanych, zdradził że pewnej nocy zebrali wszystkie skradzione pokeballe do kontenerów, żeby je przesłać dalej. Ich plan spalił na panewce, ponieważ nakrył ich tutejszy Lider Sali gliniarz hehe Clay.
Podczas naszej walki Zespołem P, do kontenera wtargnął ww. Clay z grupą robotników. Jak przystało na porządnego glinę, zaaresztował całą zgraję ekoterrorystów i łaskawie pozwolił nam zmierzyć się z nim w Sali.
Oj, chyba wbiję tego kolesia w hehe glebę. Oj zaoram go Tauros Oddisha hehe
Wspominałem już coś o Girancie?
Trochę brakowało mi tej delikatnej swobody, przycupnięcia na chwilę i zastanowienia się, gdzie iść.
Na szczęście, Prism to good oldschool, takie oderwanie od jest prostej, jak budowa cepa, gen V.
TAK BYŁO