Aktywne Wpisy
WielkiNos +252
To zdjęcie przedstawia mężczyznę znajdującego się za barierką mostu w północnej części Londynu. Mężczyzna chciał popełnić samobójstwo jednak w momencie kiedy miał skoczyć zauważyli go przypadkowi przechodnie. Od razu rzucili się na pomoc człowiekowi łapiąc go za nogi, ubranie, głowę. Kilka osób przytrzymywało mężczyznę przez ponad godzinę do czasu przyjazdu pomocy. Spójrzmy na te silne uściski, determinację, współczucie i bezinteresowność ludzkiej pomocy dla całkowicie obcego człowieka.
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
WielkiNos +229
Nie wiem po co lewactwo walczy o aborcję jak niedługo tak obrzydzą ludziom seks, że ci go nie będą chcieli w ogóle uprawiać. Okazuje się, że nawet założenie dla faceta bielizny erotycznej, która służy tylko do seksu, bo raczej nikt na co dzień nie chodzi w majtkach z dziurą w kroku, nie jest wyrażeniem zgody na seks. Niedługo ludzie będą podpisywać umowę na stosunek w 2 egzemplarzach po jednym dla każdej ze
Czy Toyora Auris Touring Sports (kombi) 1.6 132 KM w manualu jest godna polecenia?
Plusy/minusy?
Jeśli nie to jakie auta podobnej klasy polecacie i dlaczego dla rodziny 2+2 (dzieci 6 i 3).
Mowa o nówkach z salonu.
#motoryzacja #kiciochpyta #samochody
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
rocznik 2013 (końcówka roku). Problemy z plastikami zaczęły się od początku. A, jeszcze jedno - w toyocie wymiana klocków i tarcz to jest cenowy skandal. Przeglądy gwarancyjne to jest farsa
@koferdam_bezpieczenstwa: Tego jeszcze nie ma na rynku. Nawet o tym myślałem, ale boję się, że będzie cierpiał na problemy "wieku dziecięcego" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Toyora Auris Touring Sports (kombi) 1.6 132 KM w manualu:
wady:
- nie jedzie,
- klekoczące wnętrze niskiej jakości,
- nie byłem w stanie ustawić sobie dobrej pozycji za kierownicą,
- nie jedzie,
- słaby silnik
- ciasny tył (przy fotelikach potrzebujesz dużo miejsca na kolana)
Zalety:
- mitologiczna niezawodoność,
- optycznie znośna
Asta ST:
Zalety:
- z 1.4 turbo 125 koni: dużo lepiej idzie,
- dużo większe wnętrze,
-
@snoopek: Nie bój się o wady wieku dziecięcego w Tipo - to auto proste konstrukcyjnie. 1.4 turbo 120 KM + fabryczny gaz to też zajebista opcja. Jak masz więcej kasy to Civic Tourer, ale tu trzeba mieć budżet 80 kPLN +