Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
hugoprat +442
Fajnie się tam bawicie @santanderbankpolska
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
Zamierzam dorzucić sobie do ćwiczeń kreatyne.
Mam przez to kilka pytań, co będzie lepsze na pierwszy cykl? Mono czy jabłczan? (Zamierzam brać jabłczan)
Jak to stawkowac? (Wydaje mi się, że 3-4 razy dziennie po 4 kapsułki to zbyt duzo, myślałem nad 4 kapsułki rano i 4 po treningu w dni treningowe i 4 rano w dni w które nie trenuje)
Brać przed śniadaniem czy po?
#mirkokoksy #silownia #kiciochpyta
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I BRANIE KREATYNY BĘDZIE MOŻNA CZYNIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD PRZEDAWKUJĄ
@Skorupczak
Załóżmy, że wezmę coś takiego http://www.olimp-supplements.com/13/10,81/creatine-1250-mega-caps,89/ Będzie to dobre na start? Brać tylko raz dziennie 2 porcje po treningu? (Pisze, że porcja to 2 tabletki, a w dawkowaniu pisze żeby brać 4 kapsułki po treningu)