Wpis z mikrobloga

Elo Murki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamierzam dorzucić sobie do ćwiczeń kreatyne.
Mam przez to kilka pytań, co będzie lepsze na pierwszy cykl? Mono czy jabłczan? (Zamierzam brać jabłczan)
Jak to stawkowac? (Wydaje mi się, że 3-4 razy dziennie po 4 kapsułki to zbyt duzo, myślałem nad 4 kapsułki rano i 4 po treningu w dni treningowe i 4 rano w dni w które nie trenuje)
Brać przed śniadaniem czy po?
#mirkokoksy #silownia #kiciochpyta
  • 10
@Polska5Ever Nie rozumiem. Serio :( Po prostu nie wiem co lepsze będzie na start i czy jest pomiedyz tymi jakaś większą różnica. Wyczytałem, że każdy kolejny cykl powinien być słabszy od poprzedniego, więc mono byłby chyba na start najlepszy. Ale też wolałbym to brać w kapsułkach, a widzę że średnio z nimi :/
@Podprogowiec Sobie wstawię, bo jeszcze nikt nie dał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I BRANIE KREATYNY BĘDZIE MOŻNA CZYNIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD PRZEDAWKUJĄ
ehhh powiem tak minimum 5g dziennie, ja wole w proszku 1łyżrczka=5g przez pierwsze dni bierz po 15g tzw. faza nasycania a potem po 5 i nie kpmbinuj tego nie da się przedawkować