Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
#rower
Mam nadzieję, że unia im to zablokuje.
No i ludzie pchający jakiekolwiek wózki, np. stare baby po zakupach, czy złomiarze.
Chociaż właściwie to niech im pozwolą, ale niech wtedy nie każą po takich drogach jeździć rowerzystom. I tyle, widzisz, że na fragmencie jest w kij łyżworolkarzy to zjeżdżasz na ulicę i wszyscy się cieszą.
Choć patrząc na niektóre śmieszki to nie byłby jednak aż tak głupi pomysł ;)
Według mnie dopóki polski system nie zmieni się na budowanie DDD tylko tam gdzie są potrzebna (tj. przy drogach szybkiego ruchu lub o podwyższonej prędkości, w miejscach gdzie w
Niedługo ruszy u mnie budowa Velostrady (rowerostrady) (pomysł na przebieg i przekrój jest mój więc #chwalesie ) i wychodzi na to, że płacz zmotoryzowanych iż dla rowerów to jest przewymiarowane
@demoos: I ludzie z psami na smyczy.