Aktywne Wpisy
xeacaex +691
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Witam ponownie ! zasady takie same jak w ostatnim rozdajo. ---- http://www.wykop.pl/wpis/17295155/witam-mirasy-krotka-pilka-nie-mam-dla-was-smartfon/
Krótko o mnie : Jestem po AWF , posiadam kursy i specjalizacje z dietetyki sportowej, suplementacji w sporcie oraz obecnie pracuje jako trener od przygotowania motorycznego w Niemczech. Wcześniej pracowałem między innymi z naszymi szczypiornistami oraz piłkarzami ręcznymi z Bundesligi.
Do wygrania dieta rozpisana na tydzień bądź dowolny plan treningowy.
Jednocześnie mam pytanie : Jakiś czas temu skończyłem książkę o odżywianiu i suplementacji w piłce nożnej. Nie wydałem jej choć dostałem pozytywną odpowiedź od jednego z wydawnictw. Zarobek 1,5zł na książce . Szczerze to nie uśmiecha mi się zakładania pod to DG szczególnie, że mieszkam w Niemczech. Pytanie brzmi : wydać jednak książkę czy założyć kanał na youtube i odcinkowo przekazywać wiedzę na temat treningu, odżywiania i suplementacji.
@wacek_1984: Jest jeszcze opcja ebooka ale jakoś nie jestem przekonany.
jak dlugo w motoryce?
Działalność możesz zlecić komuś, np. dla biura rachunkowego. Kwestia tylko złożenia podpisów na pełnomocnictwach, ale to wystarczy zamówić kuriera. Infakt np. ma taką usługę