Wpis z mikrobloga

@SynGromu: dzięki, będę pamiętać. Na razie celuje w pentium II 350, zobaczymy czy coś takiego dostanę. Szukam razem z płytą i AGP aby mieć względna pewność, że wszystko gra. Dlatego najfajniej byłoby dogadać się z mirkiem, który ma kompletny komputer tego typu.
@ediz4: Hej, wlasnie szukam czegos co ktos moglby potwierdzic czy dziala. W obliczu tego zastanawiam sie jak symboliczna miała by być to kwota. ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli byłbyś w stanie zaproponować jakąś konfigurację blisko pentium II 350 wraz z np riva tnt2 na AGP + dzwiekowka to daj znać, może się dogadamy. Tylko już może na PW, ażeby nie śmiecic w wątku. Dzięki!
@Kokos: Mam kilka pentiumów na slot, kilka na socket. Napisz dokładnie co Cię interesuje. Cały czas zbieram sprzęt żeby to przetestować bo nie miałem przejściówki na din i zasilacza AT. Jak wrócę do domu to zrobię inwentaryzację. Kart odpalających się na AGP mam ze 20.

W obliczu tego zastanawiam sie jak symboliczna miała by być to kwota...

Minimalnie wyższa od wartości złomowej. Sukcesywnie sprzedaje niesprawny przetestowany sprzęt na złom elektroniczny.