od kilku dni Wykop i wszystkie media w Polsce żyją ujawnionymi ostatnio informacjami dotyczącymi podobno @lechwalesa.
W związku z tym @lechwalesa postanowił odpowiedzieć na Wasze pytania w swoim AMA, aby w jednym miejscu i czasie zebrać wszystkie poruszane kwestie.
W imieniu @lechwalesa chcielibyśmy Was serdecznie zaprosić na to wyjątkowe wydarzenie, które odbędzie się w poniedziałek, 29 lutego 2016 roku, około godziny 10:00 - oczywiście na Wykop.pl
Wierzymy, że przygotujecie wiele ciekawych i merytorycznych pytań, warto wykorzystać taką okazję!
@wykop: zakopać się nie będzie dało, na pytania odpowiadać będzie Wachowski lub inna szuja z otoczenia Wałęsy, którymi się otaczał, na pewno nie odpowiedzą na wszystkie pytania a będą wybierać co łatwiejsze. po co ten cyrk, nie wiem.
@wykop: wiedzialem ze zwierzeta z wykopu to najwieksi debile jacy istnieja, ale nie mam pojecia kto jest na drugim miejscu - Leszke ze sie na to zgodzil czy administracja wykopu ze na to pozwoli. przeciez to bedzie stek wyzwisk i pytan o to czy kapowal. Leszke sie w----i i nie odpowie na zadne pytanie, po czym wykopki dalej beda n----------y na Bolka i administracje.
Takie AMA w sumie to odbywa się na mirko od kilku dni. Odpowiedzi na 99% pytań są nam dobrze znane: nie współpracowałem, nie brałem pieniędzy, to prowokacja SB etc. To samo będzie przecież w poniedziałkowym AMA.Przypuszczam, że nawet na durne pytania w stylu -a jaki jest pana ulubiony film, leszke z automatu odpisze, że on nic od nikogo nie brał.
@wykop zamiast bawić się w to AMA nie lepiej zrobić stream na Twitchu albo na hitbox'ie ? Przynajmniej +1 do wiarygodności, i Bolka, oj, Leszke śmieszke zobaczymy w realu ( ͡°͜ʖ͡°)
od kilku dni Wykop i wszystkie media w Polsce żyją ujawnionymi ostatnio informacjami dotyczącymi podobno @lechwalesa.
W związku z tym @lechwalesa postanowił odpowiedzieć na Wasze pytania w swoim AMA, aby w jednym miejscu i czasie zebrać wszystkie poruszane kwestie.
W imieniu @lechwalesa chcielibyśmy Was serdecznie zaprosić na to wyjątkowe wydarzenie, które odbędzie się w poniedziałek, 29 lutego 2016 roku, około godziny 10:00 - oczywiście na Wykop.pl
Wierzymy, że przygotujecie wiele ciekawych i merytorycznych pytań, warto wykorzystać taką okazję!
po co ten cyrk, nie wiem.
k---a administracja powinna napisac - w
Czyli ekskluziwa sobie załatwiliście.
A niektórym już pęka pupsko: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://niezalezna.pl/76861-walesa-wraca-na-pytania-o-bolka-nie-bedzie-odpowiadal
Trzeba sobie znaleźć jakieś inne zajecie na poniedziałek żeby się w pracy nie nudzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy pamiętasz , jak w styczniu 1971r. przyznaleś,że na żądanie SB dokonywaleś indentyfikacji uczestników zajść grudniowych z fotografii i filmu?
2. Dlaczego oklamaleś wszystkich mówiąc o przeskoczeniu plotu,podczas gdy na strajk 14.08.1980r. zostaleś dowieziony motorówką z Dowództwa Marynarki