Aktywne Wpisy
ponerLokej +103
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
MarcelinaM85 +26
Jest i ona
#famemma
#famemma
sprawa jest :) W ustawieniach dodałem nowego checkboxa, jest on tymczasowy ale pozwala na włączenie przepisanego Mikrobloga, szukam osób które mają chęć poklikać. Przede wszystkim do sprawdzenia jest:
- czy działają powiadomienia poprawnie, wołanie, powiadomienie z tagu, odznaczanie jako przeczytane i różne kombinacje
- czy wpisy robione na nowym mikroblogu pojawiają się na profilu użytkownika
- czy Mój wykop pokazuje wpisy które były dodane z nowego wykopu
- jak wygląda sprawa synchronizacji stary - nowy, pisząc coś na nowym otwierając w trybie incognito stary czy te wpisy są widoczne, albo jakie jest opóźnienie itp
Ogólnie to nie powinno być widać różnic ale wiadomo jak to jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) To czy jesteście przełączeni na nowy wykop poznacie po zmienionym logo.
Komentarz usunięty przez autora
@top_czipsy: tak, gorace dziala niestety zupelnie inaczej niz pozostale czesci mikrobloga, chcac miec porzadek takie rozwiazanie wydaje sie najlepsze
EDIT: po wciśnięciu anuluj w formularzu nic się nie dzieje :<
W sumie chyba nie działają u mnie. Czy to możliwe, że po wyświetleniu w nieaktywnej karcie nie ma powiadomienia?