Wpis z mikrobloga

#xiaomi #mi4 #ibuygou #itemyzchin #telchina

Cześć Mireczki. Przyszła paczka z ibuygou.com , w 4 dni z DHL (obsługa paczek w weekend, jakie to piękne <3) bez żadnych dodatkowych opłat, opisana jako MP5 PLAYER, a w niej Xiaomi Mi4 w wersji 2GB ram i kolorze białym. Niestety miał być o 1GB ramu więcej, ale sklep miał braki i zaproponował ten model oraz refund, natomiast ja wziąłem sobie powerbanka w ramach rozliczenia, a co! Niewiadomo kiedy by uzupełnili magazyny, a że już byłem po dwutygodniowym oczekiwaniu na to samo na #xiaomiforsale, to chciałem na nic czekać i brałem co jest.
Wziąłem dodatkowe ubezpieczenie od Vatu, może nie musiałem, ale jednak się zdecydowałem :D I co najważniejsze zrobiłem nowe konto na brata i w ten sposób uzyskałem kupon na 15dolanów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przyszło pięknie i ładnie zapakowane, wszystko cud, miód i malina, telefonik na żywo jeszcze lepszy niż na internetach. Odrazu można wgrywać MIUIPolska i działać bez zbędnego kombinowania z pseudo multilangiem.

Polecam!

Fotki:

Pobierz
źródło: comment_oV8WZvWiE7bIKZmzt3I2fHYtfm1GXY2r.jpg
  • 57
ibuygou.com

@rubik: Ja teraz czekam na telefon stamtąd, też brałem paczkę dhl'em z ubezpieczeniem. Tylko ciekawi mnie czy dostałeś numer trackingowy? Bo myślałem, że jak biorę dhl'em to dostanę coś takiego ;P Zamówiłem wczoraj rano i dalej cisza.
@sirgorn: przyjdzie taki czas mieczku, że dostaniesz mejla, a w nim info i o wysyłce i o numerze tejże wysyłki :D
Ale polecam otworzyć ticketa i się ich zapytać kiedy Ci to wyślą, bo ja miałem wrażenie że jakbym się nie upomniał to bym jeszcze czekał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@rubik: heh, dzięki za info - zaraz do nich napiszę, ostatnio czekałem 16h na odpowiedź jak mi coupon na 10$ przepadł ;)
@loginek0: przy zakupie, gdy wybierasz rodzaj transportu jest ptaszek do zaznaczenia.
@rubik: to spoko. Ja od tygodnia mam już czarnego mi4 16gb lte z allegro za 1350 czyli 150 drożej niż miałbym z ibuy bez ubezpieczenia od vatu ale nie miałem zamiaru czekać bo zostałbym bez tel. Zwrot kasy przez PayPal sprawny - kilka dni.