Aktywne Wpisy
salanderek +423
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +228
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Tag, pod którym opisuję zmagania z głodówką: #gaki1992content
dzień 0
dzień 1
dzień 2
Nie jest przyjemnie, jeść się chce cały czas, już nie pomaga napchanie żołądka wodą. Wykminiłem, że jak będę miał w mieszkaniu zimno to mój organizm będzie zużywał energię na ogrzanie ciała, więc cały czas mam otwarte okna i teraz nie wiem czy głowa mnie boli z zimna, czy z braku jedzenia.
Trochę żałuje, że nie miałem żadnego przygotowania do głodówki, tylko tak z marszu, z obżarstwa do niejedzenia. Myślę, że z przygotowaniem byłoby łatwiej, co gorsza mój organizm mnie chce oszukać i mówi mi "olej głodówkę, zaczniesz kiedy indziej, z przygotowaniem, będzie wtedy łatwiej".
Żeby mniej czuć głód to puszczam głośno muzykę, dziwne, ale działa.
Szybko się męczę i cały czas chce mi się spać, już nie jestem pełni życia jak wczoraj, teraz to bym z chęcią się położył spać na 2tyg i wstał już po głodówce.
Trzymaj się cumplu, ale na Twoim miejscu to bym jednak ten jeden posiłek dziennie jadł.
No to gratuluje pomysłu ... nie szybciej było by się powiesić ?
@Godziu73: Jak za pieniądze to ja wchodzę w zakład.
@Sudokuu: (╯︵╰,)
@pcmasterrace: Nie mam wagi, monitoruję organoleptycznie.
Komentarz usunięty przez autora
@easy_tf: Nie będę robił, no chyba, że będzie ze mną tak źle, że trafie do szpitala to powiem jakie robili mi testy i jakie wyniki.
@easy_tf: Mam zepsutą psychikę, bo wyglądam tak, że wstydzę się wychodzić na miasto, jak przechodzę obok ludzi