Wpis z mikrobloga

#odchudzanie #dieta #zdrowie
Tag, pod którym opisuję zmagania z głodówką: #gaki1992content

dzień 0
dzień 1

dzień 2

Nie jest przyjemnie, jeść się chce cały czas, już nie pomaga napchanie żołądka wodą. Wykminiłem, że jak będę miał w mieszkaniu zimno to mój organizm będzie zużywał energię na ogrzanie ciała, więc cały czas mam otwarte okna i teraz nie wiem czy głowa mnie boli z zimna, czy z braku jedzenia.

Trochę żałuje, że nie miałem żadnego przygotowania do głodówki, tylko tak z marszu, z obżarstwa do niejedzenia. Myślę, że z przygotowaniem byłoby łatwiej, co gorsza mój organizm mnie chce oszukać i mówi mi "olej głodówkę, zaczniesz kiedy indziej, z przygotowaniem, będzie wtedy łatwiej".

Żeby mniej czuć głód to puszczam głośno muzykę, dziwne, ale działa.

Szybko się męczę i cały czas chce mi się spać, już nie jestem pełni życia jak wczoraj, teraz to bym z chęcią się położył spać na 2tyg i wstał już po głodówce.
  • 50
  • Odpowiedz
@Gaki1992: No to połóż się spać na 2 tygodnie jak się obudzisz (o ile się obudzisz) będziesz już chudy :D

Trzymaj się cumplu, ale na Twoim miejscu to bym jednak ten jeden posiłek dziennie jadł.
  • Odpowiedz
@Gaki1992: Według mnie to co robisz zakrawa o idiotyzm no ale chcącemu nie dzieje się krzywda. Interesuje mnie stan twojego organizmu na koniec "podróży". Będziesz robił badania żeby sprawdzić do jakich zniszczeń w organizmie doprowadziłeś? Bardzo ciekawią mnie takie informacje z pierwszej ręki więc będę śledził jednak nie pochwalam takiego zachowania i żeby zachować czyste sumienie muszę ci napisać, że jesteś skoćzonym debilem jeśli myślisz, że schudnięcie pomoże ci wyjść z
  • Odpowiedz
Będziesz robił badania żeby sprawdzić do jakich zniszczeń w organizmie doprowadziłeś?

@easy_tf: Nie będę robił, no chyba, że będzie ze mną tak źle, że trafie do szpitala to powiem jakie robili mi testy i jakie wyniki.

jeśli myślisz, że schudnięcie pomoże ci wyjść z czegoś co prawdopodobnie kryje się u ciebie w psychice.

@easy_tf: Mam zepsutą psychikę, bo wyglądam tak, że wstydzę się wychodzić na miasto, jak przechodzę obok ludzi
  • Odpowiedz