Aktywne Wpisy
cmhqwidget +42
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 5
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Zostaw plusika i wyślij linka do Odwrotnej do 10 znajomych albo zostaniesz w piwnicy przez kolejnych 10 lat.
W poprzednim odcinku
Nagroda publiczności dla @KarmelkowyKucyk za pytanie:
Jaka niepełnosprawność intelektualna, wymagana jest do pracy, jako moderator na wykopie?
Prawidłowe pytanie:
Kategorie wagowe w boksie
Wygrał/a: @Hatsune_Kitku
"kategorie wagowe
Salomonthekrol +278
Utkwiłem w pętli kołchozowej. Nie da się z niej wyjść, poprostu budze sie rano i jestem w kołchozie i tak co dnia. niech mnie ktos stad zabierze
#pracbaza
#pracbaza
U mojej dziewczyny na wsi oszczeniła się suka i niestety przedwczoraj zdechła. Szczeniaki niestety niewytrzymały ale na szczęście jeden się uchował i ma się chyba nieźle. Piesek ma dwa tygodnie. Moja dziewczyna chce go wziąć do siebie do domu odkarmić, zadbać o niego i zostawić go u siebie. Dzisiaj miała zabrać go do weterynarza. Mam do Was wielkie pytanie: czy wie ktoś może na temat pielęgnacji takiego malucha? Dziewczyna na pewno dowie się dużo od weterynarza ale i on może o czymś zapomnieć powiedzieć. Przeszukaliśmy internet ale ciężko o konkrety. Jeśli ktoś wie coś o opiece nad tak małym psem to prosiłbym o podzielenie się wiedzą. Przepraszam za spam tagami ale chciałbym żeby zobaczyło to jak najwięcej osób.
#pies #pokazpsa #psy #zwierzaczki #zwierzeta
@HerInfernalMajesty: Dostał na własność pudełko pp butach. Na razie jest za mały na butelkę więc je ze strzykawki.
Z tego co mówił mi różowy to wczoraj był bardzo słaby i mało się ruszał a dzisiaj jak
Rozowy musi koniecznie karmic go o rownych porach mniej wiecej co 3-4h, w nocy takze. Mniejsze porcje, ale stale godziny posilkow.