Wpis z mikrobloga

Dlugo poszukiwalem dobrego zestawu do auta jak i rowniez karty dzwiekowej na BT i powiem wam.. ze w koncu znalazlem!

Oto co zakupilem jakis czas temu na amazonie: iClever Himbox HB01

Jak to dziala? Wpinasz sie jackiem do Twojego radia, albo innego wzmacniacza/zestawu glosnikow a nastepnie podlaczasz sie pod to telefonem, kompem czy czymkolwiek chcesz przez BT - jakosc dzwieku jest bardzo fajna, nie mam prawa narzekac, laczy sie szybko i lapie ze sporej odleglosci.

Wbrew pozorom do rozmow w aucie nadaje sie swietnie, mikrofon lapie mocno (wbrew opiniom na amazonie) i z opinii ludzi ktorzy do mnie dzwonili - slychac dobrze.

Calosc jest na malym magnesiku, wiec wyjecie go z auta to 3min roboty, przyciski dzialaja dobrze i po krotce je opisze:
1 tap to Play/Pause
2 tap to Dzwonienie do ostatnio dzwonionej osoby (zajebiscie przydatne)

Podczas odbierania polaczenia:
1 Tap odbierz
2 Tap odrzuc

I 1 tap podczas rozmowy to rozlaczenie.

Do tego guziki do zmieniania piosenki oraz na przytrzymaniu podglosnienie/przyciszenie (nie korzystam).

Calosc od wpiecia laczy sie z telefonem w 3s.

Zajebiscie pomyslane: ladowarka na dwa sloty USB dzieki czemu mozna spokojnie podlaczyc komorke pod drugi 2A - wielki plus.

Samo urzadzenie na USB wiec spokojnie mozna je wziac i podpiac gdzies w domu przy zestawie kina domowego i puszczac sobie muzyke z komorki/kompa jak z karty dzwiekowej.

Polecam, django/10

#cebuladeals #zakupy #pokazzakupy #audio #motoryzacja
sorek - Dlugo poszukiwalem dobrego zestawu do auta jak i rowniez karty dzwiekowej na ...

źródło: comment_ljaIVq9lbXTX05fNbP9XjnEy8QnoD0dT.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@Sergeant_Matt_Baker: ostatnio sie wkrecilem w nuty przy ktorych trzeba myslec ;)

@Papasanbaba: nie, poniewaz wtedy sluzy to tylko do sluchania muzyki, a chodzi o dobre rozmowy w aucie (dobry mikrofon) - no chyba ze sa radia, ktore sobie z tym radza (jak znasz to podeslij, bo ja nie mogelm znalezc opinii na ten temat) - a i tak musze kupic.

Wlasnie Panowie, mam znowu problem - slychac 'silnik' ktory swierszczy
sorek - @SergeantMattBaker: ostatnio sie wkrecilem w nuty przy ktorych trzeba myslec ...
  • Odpowiedz
@sorek: Jak auto obsługuję rozmowy tel przez blutu to odbierasz zazwyczaj z kierownicy i tyle mówisz i gdzieś tam mikrofon to łapię. A jak działają jakieś niestandardowe radia z taką opcją to nie wiem.
  • Odpowiedz