Aktywne Wpisy
mickpl +231
Ależ to będzie bolesny zjazd. Ludzie wystawiają mieszkania dwupokojowe za 1,2 mln podczas gdy rata kredytu na taką przyjemność wynosi ponad 8k a wynajem tego samego obok np. 2k XD
Jak okrutnie wypompowane są te oferty w stosunku rzeczywistych możliwości rynku to tak nie było nawet w największych krajach zachodnich, w których pękały bańki. Np. w Hiszpanii dywergencja pomiędzy najmem a ratą w szczytowym momencie nie przekraczała 30% - u nas przekracza
Jak okrutnie wypompowane są te oferty w stosunku rzeczywistych możliwości rynku to tak nie było nawet w największych krajach zachodnich, w których pękały bańki. Np. w Hiszpanii dywergencja pomiędzy najmem a ratą w szczytowym momencie nie przekraczała 30% - u nas przekracza
czerwony_ptak +479
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Oto co zakupilem jakis czas temu na amazonie: iClever Himbox HB01
Jak to dziala? Wpinasz sie jackiem do Twojego radia, albo innego wzmacniacza/zestawu glosnikow a nastepnie podlaczasz sie pod to telefonem, kompem czy czymkolwiek chcesz przez BT - jakosc dzwieku jest bardzo fajna, nie mam prawa narzekac, laczy sie szybko i lapie ze sporej odleglosci.
Wbrew pozorom do rozmow w aucie nadaje sie swietnie, mikrofon lapie mocno (wbrew opiniom na amazonie) i z opinii ludzi ktorzy do mnie dzwonili - slychac dobrze.
Calosc jest na malym magnesiku, wiec wyjecie go z auta to 3min roboty, przyciski dzialaja dobrze i po krotce je opisze:
1 tap to Play/Pause
2 tap to Dzwonienie do ostatnio dzwonionej osoby (zajebiscie przydatne)
Podczas odbierania polaczenia:
1 Tap odbierz
2 Tap odrzuc
I 1 tap podczas rozmowy to rozlaczenie.
Do tego guziki do zmieniania piosenki oraz na przytrzymaniu podglosnienie/przyciszenie (nie korzystam).
Calosc od wpiecia laczy sie z telefonem w 3s.
Zajebiscie pomyslane: ladowarka na dwa sloty USB dzieki czemu mozna spokojnie podlaczyc komorke pod drugi 2A - wielki plus.
Samo urzadzenie na USB wiec spokojnie mozna je wziac i podpiac gdzies w domu przy zestawie kina domowego i puszczac sobie muzyke z komorki/kompa jak z karty dzwiekowej.
Polecam, django/10
#cebuladeals #zakupy #pokazzakupy #audio #motoryzacja
@Sergeant_Matt_Baker: nie ma takich ;p
@Papasanbaba: nie, poniewaz wtedy sluzy to tylko do sluchania muzyki, a chodzi o dobre rozmowy w aucie (dobry mikrofon) - no chyba ze sa radia, ktore sobie z tym radza (jak znasz to podeslij, bo ja nie mogelm znalezc opinii na ten temat) - a i tak musze kupic.
Wlasnie Panowie, mam znowu problem - slychac 'silnik' ktory swierszczy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu