Wpis z mikrobloga

Mam tę kartę. Nawet nie jest źle. Do Mastercard naklejka gratis. Można też dodać darmowe karty dodatkowe w dowolnej ilości. Gdzieś czytałem, że w przypadku rezygnacji potrafią zrobić ją darmową już na zawsze. Zobaczy się
Mam tę kartę. Nawet nie jest źle. Do Mastercard naklejka gratis. Można też dodać darmowe karty dodatkowe w dowolnej ilości. Gdzieś czytałem, że w przypadku rezygnacji potrafią zrobić ją darmową już na zawsze. Zobaczy się

@Ghalard: dokładnie, można negocjować warunki karty :)
@Pawus: Może być i tablet, aczkolwiek tam jest ograniczona pula nagród, trzeba kartą wydać 1000 zł w miesiąc no i promocja nie zwalnia z opłaty za kartę, jak tutaj.
@lukglo86: za udzielenie wszystkich i wyczerpujących odpowiedzi, zgodnych ze stanem faktycznym dzięki wielkie dla @romantyk_narkoman - można mieć kartę za totalne free. A jeśli chodzi o rezygnację z niej to dodam, że wypowiedzenie można złożyć w najdogodniejszy sposób: przez bankowość internetową,
@romantyk_narkoman: złożyłem wniosek, zatrzymam ją na rok. Obecnie kończy mi się ważność internetowej karty pre-paid? (chyba tak to się nazywa) i ta będzie jak znalazł do PayPal`a i maj friendów z aliexpress ( ͡° ͜ʖ ͡°). Na takiej karcie można ustalić jakiś limit, żeby nie dało się więcej wydać?
@lukglo86 sorry, że dopiero odpowiadam. Płatności możesz zrobić w dowolny sposób: w sklepie, na stacji, ale także w Internecie. Zaliczają się te, które zrobisz z podaniem numerów karty. Nie zaliczają się przelewy z karty
@jachu695: złożyłem wniosek, tylko pewnie nie przejdzie. Podałem starą nazwę i adres firmy w której pracuje (na wyciągach z konta jest inny adres i nazwa firmy z której dostaję pensję ( ͡° ͜ʖ ͡°)), może się uda, a jak nie to pójdę normalnie do placówki banku.