Aktywne Wpisy
entgegen +245
Yuri_Yslin +13
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
http://imgur.com/a/TOZdo
Znajduje się tam:
- Plik w rozdzielczości odpowiedniej dla plakatu A2
- Polandball.png jeśli ktoś chce wrzucić swoje tło
- Oryginalne zdjęcie tła.
Nie przerabiałem oryginału na krzywe, bo uznałem że zajęłoby to zbyt dużo czasu, a efekt wiele by się nie różnił od tego (przynajmniej moim zdaniem). Jeśli ktoś ma swoją wersje plakatu i jest chętny by udostępnić to proszę mi wysłać, a wtedy dodam do folderu na Imgurze z nickiem osoby by trzymać wszystko w jednym miejscu :>
Postaram się zawołać choć trochę osób. Pozdrawiam pomysłodawcę @3nriqu3 :}
#polandball