Witam. Jako że widzę duże zainteresowanie wpisem kolegi @Kasahara pomyślałem że jeśli byłby ktoś zainteresowany mógłbym podzielić się na nieco inny, dopracowany przez mnie sposób na zrobienie suszonej wołowiny (beef jerky) z mięsa mielonego...
Jest taniej, szybciej, nie trzeba się bawić w odkrawanie żyłek i tłuszczu, włókna nie wchodzą między zęby, grubość i wielkość kawałków dostosowujesz do siebie a nie to na co pozwala ci mięso itp. I długo by o tym
Jest taniej, szybciej, nie trzeba się bawić w odkrawanie żyłek i tłuszczu, włókna nie wchodzą między zęby, grubość i wielkość kawałków dostosowujesz do siebie a nie to na co pozwala ci mięso itp. I długo by o tym
#perfumy
edit: dobra, chyba tak
https://www.wykop.pl/wpis/25249599/perfumy-jaka-legitna-strona-z-perfumami/#comment-90219623
Mirkom chyba można ufać