Naprawdę nie wiem jak bardzo bezmyślnym trzeba być, by regularnie jeść z kuchenki mikrofalowej, która podgrzewa jedzenie w tak wysoce nienaturalny sposób- kuchenka taka nie przekazuje ciepła, ale "podgrzewa" falami radiowymi, które wywołują w jedzeniu drgania cząstek wody i przez to wytwarzanie ciepa. Do tego takie jedzenie jest o wiele gorsze w smaku niż podgrzane w normalnych urządeniach (wytwarzających ciepło i przekazujących je na jedzenie). To musi być niezdrowe i szkodliwe, nawet
@nowyjesttu: może jest tak: że cząsteczka wody dostaje tak dużą energię w krótkim czasie, że jak kula bilardowa uderza w aminokwas i go rozbija na na krótsze łańcuchy, które są przez nas nie trawione i może nawet toksyczne. Dlatego zmieniałaby się konsystencja i smak w porównaniu do zwykłego podgrzewania.
To musi być niezdrowe i szkodliwe, nawet